loader

Haberler

SAN DECO STENCİL SERİSİ SANATIN İZİ DUVARLARINIZDA KALSIN

SAN DECO STENCİL SERİSİ SANATIN İZİ DUVARLARINIZDA KALSIN

SAN DECO STENCİL SERİSİ SANATIN İZİ DUVARLARINIZDA KALSIN

Dekoratif boya alanındaki uzmanlığı ile bugüne kadar birçok koleksiyona imza atan San Deco, yeni stencil koleksiyonu ile sıradanlıktan uzak, sanata yakın bir tavır sergiliyor. Tasarımcı Alev Pilevne’nin San Deco için hazırladığı bu yepyeni stencil koleksyonunda “Zen Bahçeleri”nden “Fas Avluları”na, “Doğa Motifleri”nden “Hindistan”a uzanan dört farklı konsept ve dört farklı hikaye yer alıyor.

Tasarımın ve kişiselleştirilmiş formların ön plana çıktığı günümüzde, duvarların da farklı tasarımlara açık olduğu bilinciyle yeni stencil koleksiyonunda tasarımcı Alev Pilevne ile işbirliği yapan San Deco, Doğa Motifleri, Fas Avluları, Hindistan Damask ve Zen Bahçeleri gibi farklı konseptleri ve ilhamları iç mekanlara taşıyor. İster bütün bir duvarda, isterse de tekil bir detay olarak kullanılabilecek stencil tasarımı ile mekana  farklı bir hava ve yeni bir hikaye kazandırabilmek mümkün.

Doğa Motifleri

Her biri üç farklı boyda, altı farklı desenden oluşan Doğa Motifleri serisinde doğa iç mekanlara izini bırakıyor. Modern yaşamın yeşile olan hasreti bazen bir yaprak figüründe, bazen gül, bazen de bir karanfil motifinde giderilmek isteniyor.

Fas Avluları

Geleneksel mimarisiyle huzurun, mavinin, beyazın ve dinginliğin sembolü olan Fas, Tunus ve Casablanca gibi şehirlerden ilham alan seri, bu motiflerle Fas avlularının huzurlu yapısını iç mekanlara taşıyor.

Hindistan Damask

Yüzyıllardır tasarımın vazgeçilmezi olan Damask desen, Tac Mahal’den günümüze kadar uzanan büyülü aşk öyküsünü Hint kınası motiflerinin yanı sıra artık duvarlarımıza da yansıtıyor.

Zen Bahçeleri

Yeşille birlikte huzur veren Zen Bahçeleri, iç dünyamıza dönüşün temsili olarak duvarlara sakinleştirici bir etki bırakıyor.


Yorum Yap